Endoterapia

TECNOENDOTERAPIA realitza tractaments fitosanitaris a través de l'ENDOTERAPIA VEGETAL, innovant amb aquesta nova tècnica d'injeccions a l'arbrat urbà i privat per tractar nombroses plagues amb aquest mètode, respectant el medi ambient amb nous productes i tractaments. 

 

Arboricultura

TECNOENDOTERAPIA a més realitza treballs d'ARBORICULTURA, entre els quals cal destacar, Tècniques de Trepa, Restauració i poda d'arbrat monumental, Poda d'Arbres i Palmeres, Abatiment d'arbres perillosos i difícils, Extracció de la soca o Grans trasplantaments, entre d'altres. 

 

.

serveis endoteràpia

Si voleu saber més sobre l'Endoteràpia Vegetal, podeu llegir més sobre els nostres serveis AQUI, o posar-te en contacte amb nosaltres sense compromís.

.

Serveis arboricultura

Si voleu saber més sobre l'Arboricultura, pots llegir més sobre els nostres serveis AQUI, o posar-te en contacte amb nosaltres sense compromís.

.

serveis botiga online

O si ho preferiu, podeu visitar la nostra BOTIGA ONLINE, on trobareu productes d' Arboricultura i Endoterapia Vegetal a molt bon preu.

Per què utilitzar l'Endoteràpia Vegetal?

La necessitat d'eficaços i nous mètodes d'aplicació de plaguicides a arbres urbans, per les molèsties de fumigació aèria o al sòl, ha propiciat el desenvolupament de sistemes d'aplicació de productes directament a la circulació de la saba de l'arbre.

A tots ells sel's ha denominat injeccions sistèmiques, que s'apliquen en el tronc dins el teixit xilemático i així es transloca a les parts afectades de l'arbre.

Es distingeixen quatre principals sistemes d'aplicació d'injeccions sistèmiques als arbres: macro injeccions, implants, micro injeccions i injeccions a pressió controlada.

Existeixen avantatges de caracter ecològic, tecnològic i econòmics, que garanteixen un èxit a aquests procediments, sobretot quan es tracta de curar arbres de relativa importància.

This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.

Últims Tweets