Endoterapia

TECNOENDOTERAPIA realitza tractaments fitosanitaris a través de l'ENDOTERAPIA VEGETAL, innovant amb aquesta nova tècnica d'injeccions a l'arbrat urbà i privat per tractar nombroses plagues amb aquest mètode, respectant el medi ambient amb nous productes i tractaments. 

 

Arboricultura

TECNOENDOTERAPIA a més realitza treballs d'ARBORICULTURA, entre els quals cal destacar, Tècniques de Trepa, Restauració i poda d'arbrat monumental, Poda d'Arbres i Palmeres, Abatiment d'arbres perillosos i difícils, Extracció de la soca o Grans trasplantaments, entre d'altres. 

 

.

serveis endoteràpia

Si voleu saber més sobre l'Endoteràpia Vegetal, podeu llegir més sobre els nostres serveis AQUI, o posar-te en contacte amb nosaltres sense compromís.

.

Serveis arboricultura

Si voleu saber més sobre l'Arboricultura, pots llegir més sobre els nostres serveis AQUI, o posar-te en contacte amb nosaltres sense compromís.

.

serveis botiga online

O si ho preferiu, podeu visitar la nostra BOTIGA ONLINE, on trobareu productes d' Arboricultura i Endoterapia Vegetal a molt bon preu.

Política de Privacidad-cat

Mitjançant aquest avís, tècniques de jardineria aplicat Tecnoverd, S.L., domiciliat en Premià de Mar, carrer de la Cisa, 11-15 i adreça d'e-mail de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (d'ara endavant "TECNOENDOTERAPIA.COM") informa els usuaris (d'ara endavant "usuaris") del lloc d'endoterapia i arboricultura, accessible a la adreça URL www.tecnoendoterapia.com en endavant, ("el lloc") de la seva política de protecció de dades de caràcter personal (en endavant(, "dades"), amb la finalitat de preservar i garantir la seva privacitat en tot moment i en estricte compliment amb l'establit en l'orgànic Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter Personal ("Llei de protecció de dades personals").

 

 

TECNOENDOTERAPIA.COM informa que, amb l'ompliment del formulari de contacte i de l'acceptació pels clic del botó "Enviar", les seves dades personals emmagatzemaran i seran tractades en els fitxers titularitat de TECNOENDOTERAPIA.COM, que, en els efectes legals oportuns, s'identifica com a responsable del fitxer.

 

 

TECNOENDOTERAPIA.COM informa que la finalitat de la recollida de dades es la de poder oferir l'última informació, articles, comentaris, notícies sobre endoterapia i arboricultura. També, la de poder enviar pressupostos sol·licitats pels usuaris. De la mateixa manera, les dades recollides s'utilitzarà també per a l'enviament de comunicacions comercials de productes i serveis de la TECNOENDOTERAPIA.COM a través de correu electrònic. La renuncia a facilitar aquestes dades impedirà que la realització de serveis esmentats.

 

 

TECNOENDOTERAPIA.COM no podrà cedir les dades a qualsevol altra persona o entitat, excepte per acord previ per escrit per l'usuari.

 

 

Igualment, us informem de la possibilitat d'exercir, en els termes establerts per la Llei de protecció de dades de caràcter personal, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, essent responsable el tracte d'arxiu amb les tècniques de jardineria Tecnoverd aplicada, S.L. Els usuaris poden modificar o eliminar les seves dades personals enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la."> Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , en el qual haurà de proporcionar el seu ID, nom, últim nom, població, adreça i correu electrònic. Per obtenir seguretat addicional, abans de la supressió del mateix s'enviarà un e-mail de confirmació així ho és contestada per part dels usuaris.

 

 

TECNOENDOTERAPIA.COM garanteix, en els termes establerts en la Llei de protecció de dades personals, que tractarà les seves dades personals confidencialment, així com que l'ordinador que s'emmagatzemaran i tractarà aquestes dades gaudeix de les mesures de seguretat necessàries per evitar l'accés a aquestes dades per parts no autoritzades.

 

 

Finalment, l'usuari declara que tota la informació proporcionada per nosaltres per accedir a aquest lloc i en el transcurs de l'ús de la mateixa, és cert, completa i precisa i es compromet a mantenir-lo actualitzat

This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.

Últims Tweets