L'arboricultura. Què és?

L'arboricultura és la ciència i la disciplina que parla de la cura dels arbres, a través de la tala selectiva, així com a la poda, per a millorar o corregir qualsevol plaga, enfermetat o patogen que afecti els arbres, correccions nutricionals o correccions de ph. al terra. Qualsevol problema de l'arbre pot ser tractat. L'objectiu de l'arboricultura és el de gestionar els arbres urbans, privats, monumentals i protegits, per a aumentar la seva salut, longevitat i resistència a patògens millorant les seves característiques estètiques.

Tanmateix és una ciència autònoma, diferenciant-se de la silvicultura, ciència forestals que explota i conserva els boscos. La nostra empresa compta amb especialistes tècnics arboristes, certificats per la I.S.A. (per les sigles en anglès) Societat Internacional d'Arboricultura, dels EUA. Comptem amb els equips i tècniques de trepa d'última generació per a poder dur a terme el nostre treball de manera segura. Recordi que la correcta cura dels arbres és una inversió de futur, millorant la seva salut i aparença estètica aconseguim que visquin més. La bona cura dels seus Arbres li afegeix valor a la seva residència, municipi, o empresa, per tot això contracti sempre un Arborista Certificat.

Entre els serveis que els oferim, cal destacar: (Per a informació més detallada, visiteu la nostra secció SERVEIS)

SERVEIS
TÈCNIQUES DE GRIMPA 
RESTAURACIÓ I PODA D'ARBRAT MONUMENTAL.
PODA ARBRES I PALMERES.
ABATIMENT D'ARBRE PERILLOSOS I DIFICILS.
EXTRACCIÓ DE LA SOCA.
TRASPLANTAMENTS DE GRANS EXEMPLARS.
INSTAL · LACIÓ DE ANCORATGES.
DESCOMPACTAT D'ARRELS.
SERVEIS TÉCNICS
INFORMES TÈCNICS ARBRAT.
AVALUACIÓ DE RISC DE L'ARBRAT URBÀ.
MARCAT DE ARBRAT MITJANÇANT GPS.
INFORMES ESTATS I BIOLOGIA DEL ARBRE.

Contacte

  • Catalan (ca-ES) translation is still missing. Please consider to contribute by writing and sharing your own translation.
Si vols més informació, omple aquest formulari. En breu ens posarem en contacte amb tu.
Si us plau, omple tots els camps obligatoris .
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat.

"Conèixes la nostra botiga? " Es pot visitar aquí sense compromís