Poda d'Arbres i Palmeres

Podem qualsevol arbre o palmera, sense tenir en compte la dificultat i perill, amb tècniques segures, a prop de cases, piscines, sobre sostres, pèrgoles, etc., amb tècniques de grimpar o plataformes elevadores.

Depenent de la localització i accés de l'àrea de treball, utilitzarem unes tècniques o altres, per exemple, quan no hi ha cap accés a la plataforma elevadora utilitzarem l'escalada.

Podadepalmeras2

A les palmeres pujem amb bicicleta (la moto és una eina exclusivament per l'ascens del palmeres sense causar cap dany a aquestes i al mateix temps segura).

PLATAFORMES ELEVADORES (aquest procediment l'utilitzarem com alternativa a la tècnica de trepa alguns casos).

Poda de Palmeras

• En casos en què els arbres estan secs i morts fa temps, pel risc de fractura, impossibilitant el treball mitjançant la tècnica de trepa, (trepador).

• En casos d'alineacions en arbrat urbà permetent la poda més ràpida amb el que ens permet un estalvi en costos temps i seguretat.

• Amb la plataforma podem accedir a branques amb accés perillós on no es pugui utilitzar un punt d'ancoratge per al trepador, i hi hagi accés per a l'entrada de la plataforma..

Contacte

  • Catalan (ca-ES) translation is still missing. Please consider to contribute by writing and sharing your own translation.
Si vols més informació, omple aquest formulari. En breu ens posarem en contacte amb tu.
Si us plau, omple tots els camps obligatoris .
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat.

"Conèixes la nostra botiga? " Es pot visitar aquí sense compromís