Endoterapia

TECNOENDOTERAPIA realitza tractaments fitosanitaris a través de l'ENDOTERAPIA VEGETAL, innovant amb aquesta nova tècnica d'injeccions a l'arbrat urbà i privat per tractar nombroses plagues amb aquest mètode, respectant el medi ambient amb nous productes i tractaments. 

 

Arboricultura

TECNOENDOTERAPIA a més realitza treballs d'ARBORICULTURA, entre els quals cal destacar, Tècniques de Trepa, Restauració i poda d'arbrat monumental, Poda d'Arbres i Palmeres, Abatiment d'arbres perillosos i difícils, Extracció de la soca o Grans trasplantaments, entre d'altres. 

 

.

serveis endoteràpia

Si voleu saber més sobre l'Endoteràpia Vegetal, podeu llegir més sobre els nostres serveis AQUI, o posar-te en contacte amb nosaltres sense compromís.

.

Serveis arboricultura

Si voleu saber més sobre l'Arboricultura, pots llegir més sobre els nostres serveis AQUI, o posar-te en contacte amb nosaltres sense compromís.

.

serveis botiga online

O si ho preferiu, podeu visitar la nostra BOTIGA ONLINE, on trobareu productes d' Arboricultura i Endoterapia Vegetal a molt bon preu.

16
Sep

Vegetal World Congress and Exhibition

Vegetal World - logo texto

 

TECNOVERD S. L. i TECNOENDOTERAPIA.COM

Tenen el plaer de convidar-vos a visitar el seu estand nivell 2, 3 Pavelló, B16 planta mundial 2013 del 2 al 4 d'octubre de 2013 a València (Espanya).

Ell es complau a convidar-vos a visitar el seu estand al nivell 2, HALL 3, B16 vegetals mundial 2013 del 2 al 4 d'octubre de 2013, a València (Espanya).

Obtenir la seva invitació en el següent enllaç

ENTRADA ONLINE

 

 
16-09-2013
Tecnoendoterapia.com / Tecnoverd.com

This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.

Últims Tweets