Aplicació del mètode i/o sistema

Prèviament a l'aplicació, es farà una avaluació exhaustiva de l'arbre per determinar el seu estat fisiopatològic. L'aplicació del producte es realitzarà a través d'uns injectors o dispositius (Depenent aquests del tipus de sistema o mètode a aplicar), que van en uns orificis fets al tronc a certa profunditat. Aquests forats es fan amb una broca especial per evitar que quedin restes de fusta en el tronc que podria generar possibles futures infeccions a l'arbre.

 

El nombre de perforacions mínim dependrà del perímetre i espècie de l'arbre. Es podrà discriminar, sempre positivament, la quantia d'orificis (depenent de la geometria del tronc) per tal d'homogeneïtzar millor l'aplicació. Aquests injectors, estan proveïts d'una vàlvula de retenció i seguretat per impedir la dispersió del producte en el medi ambient i el contacte d'aquest amb l'operari i els usuaris.

 

Els usos de l'Endoterapia vegetal s'estenen a qualsevol tipus d'arbre amb uns temps d'aplicació que oscil · len entre els 30 segons fins als 10 minuts. Es poden tractar tant plagues com malalties criptogàmiques amb una eficàcia perllongada d'un any. El tractament és específic, ja que només actuarà contra els insectes fitòfags respectant així els fitoseids. En tenir una gran persistència del producte (major de 1 any) s'evita els problemes de resistències.

 

L'Endoterapia vegetal és un tractament que funciona a partir de la capacitat de flux de saba que hi ha a l'interior dels teixits vasculars (bàsicament xilema). El flux de saba ve determinat en funció de dos paràmetres: la transpiració i la fotosíntesi. Per tant, quan tinguem aquestes dues variables en funcionament, el tractament funcionarà al màxim.

 

A grans trets, les frondoses es tractaran a la primavera mentre que les coníferes a la tardor havent variació en funció de l'espècie i de la plaga a tractar. Però l'avantatge d'aquestes fitoterapias o tractaments és que poden aplicar-se durant el transcurs de l'any i en qualsevol època, només variant els seus efectes en la velocitat de translocació a causa de l'estació en què aquest sigui aplicat.

 

Cal destacar, que no tots els arbres tenen el mateix grau de permeabilitat del producte, així tindrem espècies més poroses que d'altres. Per solucionar aquest problema, la màquina té incorporat un regulador de pressió de treball. Perquè no hi hagi excés de pressió o si l'arbre es troba molt afectat i feble, poder ajudar al mecanisme de translocació, assegurant així la perfecta penetració del producte.

 

La màquina respecta els llindars de pressió constant segons el que determina l'aplicador, i regulat per aquest al regulador de pressió que té la màquina incorporat, ja que només treballa a la de la pressió preestablerta per evitar produir danys mecànics en el sistema vascular de la planta .

Descompactat d'arrels

Els arbres sans comencen amb sòls saludables. El terra al voltant d'arbres en entorns naturals (com els que es troben al bosc) contenen diverses poblacions de microorganismes i nutrients disponibles que s'alimenten mútuament. A causa d'aquests organismes, aquests arbres tendeixen a viure més temps i més forts.

descompactado-de-raices

Els sòls dels "arbres urbans" estan sovint molt descuidats. Això fa que els arbres estiguin estressats i febles, a més de provocar que tinguin més malalties i poc creixement. Hem desenvolupat diversos mètodes per resoldre aquests problemes, personalitzant diversos llocs de treball per ajudar a promoure un medi ambient sa en el sòl.

Descompactado de Raices

El nostre programa "TecnoDescop" va ser dissenyat per oferir més millores i aumentar la riquesa en nutrients del sòl per als arbres. Quan més saludable estigui aquest sòl un arbre o arbust, millor podrà defensar-se de plagues i malalties. Ens pot restaurar la salut dels seus arbres amb productes naturals i amb les tècniques de descompactació per ire, que són sistemes altament ecologics.

 

Poda d'Arbres i Palmeres

Podem qualsevol arbre o palmera, sense tenir en compte la dificultat i perill, amb tècniques segures, a prop de cases, piscines, sobre sostres, pèrgoles, etc., amb tècniques de grimpar o plataformes elevadores.

Depenent de la localització i accés de l'àrea de treball, utilitzarem unes tècniques o altres, per exemple, quan no hi ha cap accés a la plataforma elevadora utilitzarem l'escalada.

Podadepalmeras2

A les palmeres pujem amb bicicleta (la moto és una eina exclusivament per l'ascens del palmeres sense causar cap dany a aquestes i al mateix temps segura).

PLATAFORMES ELEVADORES (aquest procediment l'utilitzarem com alternativa a la tècnica de trepa alguns casos).

Poda de Palmeras

• En casos en què els arbres estan secs i morts fa temps, pel risc de fractura, impossibilitant el treball mitjançant la tècnica de trepa, (trepador).

• En casos d'alineacions en arbrat urbà permetent la poda més ràpida amb el que ens permet un estalvi en costos temps i seguretat.

• Amb la plataforma podem accedir a branques amb accés perillós on no es pugui utilitzar un punt d'ancoratge per al trepador, i hi hagi accés per a l'entrada de la plataforma..

L'Endoterapia vegetal. Què és?

L'Endoterapia vegetal, és un mètode alternatiu de tractament fitosanitari del bosc urbà, pel que fa a tractaments aeris tradicionals, en la qual destaca, d'una banda, l'absència d' AEROSOLS O POLVORITZACIÓ de productes químics que contaminen el medi ambient, sòl i aigua, així com ser completament inofensiu per a la salut dels ciutadans, aus i altres animals i pot ser utilitzat en qualsevol moment del dia. A més, té l'avantatge al tractament enfocament, evitant així els esprais indiscriminades. 

Aquest sistema consisteix en injectar en el tronc una substància nutrient o fitosanitària que es distribueix per tot el sistema vascular de la planta. L'història de l'Endoterapia vegetal, es remunta al Renaixement, Leonardo Da Vinci va fer les primeres proves amb arsènic als arbres. El sistema va ser desenvolupat a USA i Itàlia, fins als nostres dies. 

En aquests països ha sigut tal, el sorgiment de l'Endoterapia vegetal, que ha aconseguit moure els tractaments aeris, inclus fent el seu ús obligatori en algunes ciutats i estats. Actualment, hi ha tres sistemes d' endoterapia vegetal : gravimètrica (per absorció de l'arbre), pressió constant o pressió micro, infusió de macro i pressió variable.

Trasplantament de grans exemplars

A vegades ens trobem en situacions on l'emplaçament d'un arbre ha de ser canviat per diverses circumstàncies, normalment per Obres etc., Així que ens veiem obligats en certa mesura, si l'arbre és un exemplar bónic i de gran edat, al trasplantament.

Trasplante de Grandes Árboles

Avui en dia hi ha diversos tipus de trasplantaments, amb un percentatge d'èxit molt alt. La nostra empresa és especialista i utilitza diverses tècniques, ja que es tracta d'operacions delicades.

Transplante de Grandes árboles

Comptem amb tècnics especialistes en trasplantaments d'arbres, en la qual intervenen, entre altres, factors biològics i de l'entorn, que els nostres tècnics saben llegir, elaborant un pla d'estudi i informe estratègic sobre la viabilitat del trasplantament.

Contacte

  • Catalan (ca-ES) translation is still missing. Please consider to contribute by writing and sharing your own translation.
Si vols més informació, omple aquest formulari. En breu ens posarem en contacte amb tu.
Si us plau, omple tots els camps obligatoris .
En enviar aquest formulari, estàs acceptant la nostra política de privacitat.

"Conèixes la nostra botiga? " Es pot visitar aquí sense compromís